Coronavirussen rammer idrætten: Indstil alle aktiviteter i foreningerne

Som det allerede er bekendt af mange, så præsenterede regeringen, på et pressemøde onsdag aften kl. 20.30, en række nye tiltag for at mindske spredningen af coronavirus i Danmark. Som følger af de krav og anbefalinger som myndighederne har præsenteret, anbefaler Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Dansk Surf & Rafting Forbund (DSRF), at alle foreninger indstiller deres idrætsaktiviteter i to uger fra nu.

Regeringen opfordrer desuden til at undgå alle forsamlinger med over 100 deltagere i samme periode og anbefalingerne til idrætsforeninger er derfor, at aflyse generalforsamlinger, kursus- og mødeaktiviteter.

DSRF aflyser derfor allerede nu Årsmøde 2020 på ubestemt tid, som ellers var planlagt til søndag d. 29. marts. Ny dato vil kommunikeret ud.

Desuden er der stor sandsynlighed for, at DSRF også aflyser det første stop på Danish Surf Tour (4.-5. april) og det første stop på Danish SUP Tour inkl. Eurotour (18.-19. april). Vi vender retur med mere information herom, så snart vi ved mere.

De nye tiltag er et stort indgreb i alle danskers liv, og således også for idrætten, men der er god grund til at stole på myndigheder og specialister og følge anbefalingerne, således vi i fællesskab kan komme videre herfra.

DSRF bliver løbende orienteret af DIF, som er i tæt kontakt med myndighederne, og forsøger på bedste vis at videregive relevante oplysninger. Desuden anbefaler DSRF at ledere, frivillige og bestyrelsesmedlemmer i foreninger selv er opmærksomme på de oplysninger der kommer fra myndighederne.

Se pressemeddelelsen fra DIF her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar