Casper Steinfath vinder sprinten ved årets første World Cup på Hawaii

Hawaii, Maui d. 11 marts 2017
Det var en målrettet Casper Steinfath som i nat dansk tid sikrede sig en sejr ved årets første World Cup i Stand Up Paddle disciplinen Sprint Race på Hawaii foran bl.a. den lokale verdenmester Connor Baxter. 

Det føles alt for vildt at vinde i dag for andet år i træk her på Hawaii! Niveauet i feltet har aldrig været højere og konkurrencen aldrig stærkere, hvilket gør sejren endnu mere speciel for mig i dag. Jeg føler absolut ikke jeg kunne have bedt om en bedre start på året.“ sagde en stærkt smilende Casper Steinfath. 

Casper Steinfath på bølgen der sikrede ham første pladsen i dagens Sprint Race ved World Cup på Hawaii – Photo: APPWorldtour.com / 808photo.me

Dagens 1 km lange ‘Sprint Race’ blev afholdt ved det legendariske hawaiianske surfspot ‘Ho’okipa’ som til dagligt levere verdensklasse bølger. Den danske Viking kom godt fra start og dominerede sine første heats hele vejen til finalen. I finalen viste Steinfath suverænt taktisk overblik og et overskud, som gjorde at han med et solidt forspring kunne surfe sig vej til mållinjen med sin forfølgere sikkert bag ham. 

Bølgerne var helt perfekte og gjorde banen super udfordrende for os alle. Jeg følte mig rigtig nervøs om morgenen, da dette var årets første race for mig, og jeg ikke havde testet min konkurrenceform endnu! Jeg forsøgte at holde hovedet koldt og bare tage ét heat af gangen, og heldigvis lykkedes det mig at finde den rigtige rytme i bølgerne. Jeg kan bestemt mærke min træning hjemme i Danmark over vinteren har givet pote, og jeg ser frem til at jagte endnu flere bølger og titler i resten af 2017!” Udtrykte en lettet og tydeligt stolt Casper. 

Det er ikke første gang at den danske Viking dominere i bølgerne på Hawaii for dette er nemlig andet år i træk at Casper Steinfath vinder sprint disciplinen på Hawaii. 

En glad Casper efter at have sikret sig første pladsen! – Photo: APPWorldTour.com / 808photo.me

Det næste mål for Steinfath bliver allerede i morgen, søndag d. 12 Marts, hvor han skal i ilden igen for at konkurrere på den 10 km lange distance og den samlede World Cup stilling. Med dagens sejr er Casper i en rigtig god position for at opnå den samlede sejr og dermed starte sæsonen med at indtage første pladsen på verdensranglisten. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar