Casper Steinfath skal holde åbningstale til VM i Surfing!

Når VM i Surfing i Costa Rica på lørdag skydes i gang bliver det med en dansker i centrum som hovedtaler.

Casper Steinfath, DSRF Næstformand og ISA Vice President, er blevet bedt om at holde åbningstalen i forbindelse med åbningsceremonien og Casper skal derfor med andre ord åbne VM for verdens bedste surfer blot få dage efter at IOC formentlig har besluttet at optage Surfing på OL programmet i Tokyo 2020 (IOC tager beslutning herom senere i dag kl. 20.00 dansk tid).

“Jeg glæder mig vildt meget til om få dage at kunne byde velkommen til ISA World Surfing Games 2016 i Costa Rica og jeg er meget beæret over at have fået muligheden for at holde åbningstalen, da præsident Fernando Aguerre er i Rio de Janeiro, for at følge IOC kongressen hvor der skal stemmes om hvorvidt surfing skal være med på OL programmet i Tokyo 2020” fortæller Casper Steinfath.

press-_conference_Casper_Steinfath_ISA_Bielmann125

Foto: ISA

Og Casper fortsætter:

“Det bliver en vildt spændende tid for surfing vi går i møde, både internationalt men også set med danske briller. En OL-optagelse af Surfing kan bringe DSRF tættere på medlemskab af DIF og jeg er derfor spændt som et lille barn på hvad der kommer til at ske de næste dage i Rio og Costa Rica. Jeg håber at kunne dulme nerverne lidt med nogle gode bølger” siger Casper Steinfath.

Vi vil selvfølgelig også følge med i IOCs beslutning om Surfings optagelse på OL-programmet som du i øvrigt kan følge live, og efter Caspers åbningstale forsøger vi også at få en reaktion fra stemningen til VM i Surfing.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar