Casper Steinfath kan vinde VM titel i weekenden!

Officiel pressemeddelelse

Maui, Hawaii 13. Oktober – Det bliver en weekend med potentiale for Dansk Guld feber, i hvert fald set med danske surf briller. I weekenden har den dobbelte danske Verdensmester i Surf disciplinen “Stand Up Paddle Racing” Casper Steinfath nemlig muligheden for at tilføje en ny VM titel til sin samling.

Steinfath er lige nu på Maui, Hawaii, hvor han Lørdag og Søndag skal konkurrere i næstsidste afdeling af årets SUP Race World Cup. Den danske Viking fører i øjeblikket World Touren efter sejre og podieplaceringer i Japan og Tyskland. Med en sejr I weekendens race kan Steinfath skrive sig ind i historiebøgerne som første Europæer nogensinde til at vinde den samlede World Tour, og dermed bryde Hawaiianernes stærke greb på surf sporten.

Jeg er mega spændt på konkurrencen i weekenden. Det har været en helt fantastisk sæson indtil videre, og jeg håber at kunne holde energien kørende og skrive historie for Danmark. Jeg vil give den absolut alt hvad jeg har i mig i weekenden” fortæller Casper Steinfath.

Alt kan ske ude i bølgerne på Hawaii. Foto: Andrew Welker

Alt kan ske ude i bølgerne på Hawaii. Foto: Andrew Welker

Viking på udebane mod lokale favoritter

Steinfath får dog sit at se til, da han skal op imod blandt andre 2 tidligere verdensmestre, som begge stammer fra Hawaii og kalder øen Maui deres hjem. Kai Lenny (7 x Verdensmester) og Connor Baxter (2 x Verdensmester) er stærke lokale favoritter, men det skræmmer ikke den 23 årige Thybo:

“Jeg må nok erkende, at jeg denne gang er lidt på udebane. Jeg fortæller hele tiden mig selv at alt kan ske ude i bølgerne, og der er ingen garantier før vi krydser mållinjen. Mit mål er at holde hovedet koldt, finde min rytme og krydse fingre for bølgerne er med mig. Det bliver et brag af en uge” siger Casper Steinfath.

casper-efter-at-have-forsvaret-sin-gulefor-etroeje-i-tyskland-photo-act-agency

Casper efter at have forsvaret sin gule føretrøje ved Wolrd Cup eventen i Tyskland. Foto: Act Agency

Skulle den Danske “Viking” ikke have heldet og bølgerne med sig i weekenden, har han dog allerede chancen for at sikre sig titlen igen i næste uge, hvor årets sidste World Cup finder sted i San Francisco.

Følg med

Følg med på http://watermanleague.com/ og https://www.facebook.com/Caspersteinfath/ for updates.

klar-til-kamp-paa-hawaii-photo-j-spencer

Klar til kamp på Hawaii. Foto: J Spencer

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar