Carsten Sørensen ansættes som klubkonsulent i et barselsvikariat for Sofie Hammelsvang

Sofie Hammelsvang, udviklingskonsulent i Surf & SUP Danmark, går på barsel d. 26. maj og forbundet har i den forbindelse valgt at ansætte Carsten Sørensen som klubkonsulent i et midlertidigt barselsvikariat.

Med et mindre sekretariat er opgaverne meget alsidige hos de fleste medarbejdere og det kan være udfordrende at lave en 1:1 ansættelse i et barselsvikariat. Derfor har forbundet valgt at ansætte Carsten Sørensen, som til daglig har været været yderst aktiv i forbundets bestyrelse gennem de seneste mange år, og derfor er godt inde i forbundets strategi, aktiviteter, uddannelser, events m.v.

Carsten arbejder til daglig som folkeskolelærer og vil derfor blive ansat på timebasis i forbundet. Carstens opgaver bliver hovedsagligt at rådgive og besøge mange af forbundets klubber særligt med fokus på børn- og unge udvikling, men han vil også afvikle generelle aktiviteter og events i foreningsregi. I er derfor også mere end velkomne til at kontakte Carsten direkte såfremt i kunne have brug for rådgivning og et besøg i jeres klub. Carsten kan kontaktes på: carsten@surfsup.dk og/eller tlf.: 29215225.

Carsten har dyrket al slags surfsport i +30 år og har også de seneste 5 år været en fast del af event teamet omkring Danish SUP Tour, ligesom at han uddanner nye SUP instruktører og løbende hjælper med kvalificeringen af forbundets uddannelsesmaterialer.

Carsten Sørensen er ansat fra d. 15. maj 2023 og Sofie Hammelsvang forventes at være retur fra sin barsel i juni 2024.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar