Camila Kjaerby og Emilie Uttrup repræsenterer Danmark til VM i Surfing!

Om kun få dage går det løs når ISA World Surfing Games 2016 sparkes i gang på Jacó Beach i Costa Rica.

Danmark vil blive repræsenteret af de to dygtige danske kvindelige surfere, Emilie Uttrup og Camilla Kjaerby. Både Emilie og Camilla er for tiden bosat i udlandet, i henholdsvis Portugal og Panama, hvor træningsforholdende er helt i top og begge surfere er da også spændte på deres deltagelse til VM.

“Jeg glæder mig til at surfe mod nogle af verdens bedste surfere. Det bliver en lærerig oplevelse der forhåbentligt kommer til at pushe min surfing til et endnu højere niveau” siger Emilie Uttrup.

IMG_8262

Emilie Uttrup

For både Emilie og Camila handler VM om, at få endnu mere konkurrence erfaring i bagagen og for Camila har det længe været højt på listen, at få lov til at deltage ved et VM. Sidste år var hun med til VM for juniorer, men i år stiller hun altså op blandt verdens bedste og dermed også nogle af sine idoler.

“Jeg er født i Peru men vokset op i flere Sydamerikanske lande og nu har jeg været bosat i Panama siden 2012 hvor jeg også begyndte at surfe. Det har været en drøm for mig at komme til et VM og surfe blandt mine største idoler som blandt andet tæller Tia Blanco og jeg håber da, at VM kan være med til at optimere mit niveau yderligere” fortæller Camila Kjaerby

Camila Kjaerby

Camila Kjaerby

Camila og Emilie får dansk støtte under VM, da pigerne får følgeskab af en anden kendt dansker, nemlig DSRF Næstformand og ISA Vicepresident, Casper Steinfath, som er blevet bedt om at holde åbningstalen i forbindelse med åbningsceremonien. Casper skal med andre ord åbne VM for verdens bedste surfer blot få dage efter at IOC formentlig har besluttet at optage Surfing på OL programmet i Tokyo 2020.

Vi glæder os til at følge pigerne under VM og ikke mindst følge reaktionerne på IOCs beslutning om Surfing på OL programmet.

Stay tuned …

Camila Kjaerby

Camila Kjaerby

Emilie Uttrup

Emilie Uttrup

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar