Bronze til Casper Steinfath ved EM 2016!

Officiel pressemeddelelse:

Lacanau, Frankrig, d. 21. Juni

Selvom det danske fodboldlandshold ikke er med til EM i Frankrig i disse dage, så er der stadig god grund til at være danske sportsfan i Frankrig i denne uge. I går løb den danske surfer Casper Steinfath nemlig afsted med en Bronzemedalje ved årets EM i Surf sporten Stand Up Paddling (SUP). Den 22 årige ”Viking” fra Klitmøller sikrede sig Bronzemedaljen i surf disciplinen ”Technical Race” i en hård kamp mod stærke surfnationer fra hele Europa.

”Jeg er super glad for mit resultat! Det var en hård kamp derude på den 5 km lange bane, og jeg er rigtig stolt over at kunne hive en Bronzemedalje hjem til Danmark! ” fortæller Casper Steinfath

Fotor_146644034980851

Casper lagde hårdt fra start på den 5 km lange tekniske bane, hvor der skulle paddles rundt om bøjer, gennem bølger og løbes på stranden. På første omgang lå Casper stærkt i front efter en kanon start, men på 2. runde kom han under pres i nogle uventede forhold, hvor bølgerne ikke just var med ham.

“Mit mål var helt klart guld, og jeg havde selv håbet på lidt større bølger, der kunne gøre banen lidt mere udfordrende og til min fordel, men vi er desværre ikke herrer over havet, vinden og bølgerne. Nogle gange er forholdene rigtig meget med én, andre gange ikke.” siger Casper Steinfath

STEINFATH_DENMARK_EUROSUP2016_L ACANAU_DAY2_©JUSTES__JUS5771

Det Tekniske Race blev vundet af Franske Titouan Puyo, som tydeligt demonstrerede at lokalt kendskab til bølgerne var vejen til guld i går.

Udover sin sejr i weekenden ligger den unge dansker i øjeblikket nr. 1 på Verdensranglisten og har allerede 2 x VM og 3 x EM Guld medaljer liggende på podiehylden hjemme i Klitmøller (også kendt som Cold Hawaii). Allerede på onsdag skal Casper i aktion igen, hvor den 15 km lange distance skal afvikles, og her er der bestemt mulighed for at hive mere metal med hjem til Danmark.

ARUKIN_PUYO_STEINFATH_EUROSUP2016 _LACANAU_DAY2_©JUSTES_JUS_1023

Alle fotos: @European Surfing Association

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar