4 DANSKE LONGBOARDERE KLAR TIL VM I FRANKRIG

Danmark er fuldt repræsenteret, når ISA World Longboard Surfing Championship 2019 skydes i gang den 26 maj i Biarritz, Frankrig. Ugen før mesterskabets start afholdes 1 uges træningscamp i Biarritz, hvor de 4 longboardere og de danske landstrænere skal forberede sig til mesterskabet. 

Fra den 26 maj til 2 juni afholdes VM i longboard i byen Biarritz, som er beliggende på den franske sydvestlige kyst. Landstrænerteamet, Christen Søndergaard og Paulo Rodrigues, har på baggrund af dette års og sidste års landsholds- og konkurrenceaktiviteter udtaget følgende longboardere til at repræsentere de rød-hvide farver:

  • Robert Storm Rasmussen
  • Anna-Julie La Cour Vågen
  • Mikkel Abildgaard Jensen
  • Paula Ahlers

Ugen før mesterskabet samles surferne og Christen Søndergaard i Biarritz for at gøre de sidste forberedelser og stille skarp på mesterskabets forløb og format. Paulo Rodrigues tilslutter sig gruppen den 25 maj og vil sammen med Christen være med til at lede holdet gennem mesterskabet. De 4 unge longboardere er klar på at tage kampen op mod de største surfnationer og særligt Robert Storm og Anna-Julie La Cour Vågen har haft særdeles gode forberedelser til dette mesterskab, da de de seneste måneder har været bosat i Biarritz, og dermed kender konkurrencespottet godt.

DSRF vil løbende komme med opdateringer fra campen og mesterskabet, og informere om konkurrencetidspunkter m.m., når de 4 longboardere skal i ilden.  Vi glæder os til at følge dem og håber I vil sende jeres bedste tanker mod Frankrig!

 

Robert Storm – Foto: Brian Engblad – Ilostawavein79

 

Anna-Julie La Cour Vågen – Foto: Brian Engblad – Ilostawavein79

 

Mikkel Abildgaard Jensen – Foto: Brian Engblad – Ilostawavein79

Paula Ahlers – Foto: Brian Engblad – Ilostawavein79

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar