3 atleter klar til VM i El Salvador

Der skulle arbejdes hurtigt for at sætte et hold sammen efter at ISA offentliggjorde VM i El Salvador i starten af oktober. Heldigvis er det lykkes Danmark at samle et lille, men stærkt hold, som om en uges tid rejser mod Mellemamerika.

De danske atleter er:

Casper Steinfath (Sprint + Tech)

Christian Andersen (Tech + Distance + Junior Tech)

Kristian Pilborg (Distance) 

Surf City El Salvador ISA World SUP and Paddleboard Championship (WSUPPC) finder sted fra den 24. november til 1 december og bliver det 8. VM i rækken med ISA bag roret. Selvom mesterskabet kom lidt uventet er alle atleter klar på at tage kampen op og række ud efter både medaljer og gode præstationer. Casper og Christian har ambitioner om at være med helt fremme i alle de discipliner, som de stiller op i, mens Kristian debuterer på den internationale scene, og derfor fokuserer på at levere den bedst mulige præstation under distance race. Alle atleter har været stærkt kørende i 2019 med store resultater både i ind- og udland, og derfor håber vi på, at de fortsætter de gode takter, når det hele går løs om 9 dage.

I den forbindelse kan vi med glæde annoncere, at Klitmøller Rigwear og Galleri Christoffer Egelund har forlænget deres samarbejde med SUP-landsholdet til og med 2020, og derfor vil atleterne i El Salvador og i 2020 fortsætte med at bære det lækre landsholdstøj, som blev designet til sidste års VM i Kina. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet!

Vil du vide mere om Klitmøller Rigwear og Galleri Christoffer Egelund, så læs mere her:

http://krw1989.dk

https://christofferegelund.dk

Du kan også læse mere om de 2 sponsorers motivation for at støtte landsholdet via en artikel fra sidste år: https://surfsup.dk/klitmoller-rig-wear-og-galleri-christoffer-egelund-bliver-ny-tojsponsor-for-sup-landsholdet/

Vi glæder os til at følge drengene og vil dække mesterskabet på bedst mulig vis. Vi anbefaler alle som ønsker at komme endnu tættere på mesterskabet at følge atleternes egne social medier.

Klitmøller Rig Wear:

– Hjemmeside: www.krw1989.dk

– Facebook: Klitmøller Rig Wear

– Instagram: klitmoller_rigwear

Galleri Christoffer Egelund:

– Hjemmeside: www.christofferegelund.dk

– Facebook: Galleri Christoffer Egelund

– Instagram: @christofferegelund